Beauty: Chrome Vibes with Essence Cosmetics

by - 04:26:00





Chrome odtenki osvajajo letošnjo jesen. Čudovite chrome senčke najdete na vseh prodajnih mestih in poličkah Essence. So nekaj posebnega, drugačnega in ravno zato sem zadnjič po potikanju po Tuš Drogeriji vrgla eno v košarico in jo odnesla domov. Odtenek Zink about it je roza-goldrose-srebrn odtenek, ki na očeh izgleda čudovito. Ravno prav poudari očesni look in deluje prefinjeno, zato bi ga priporočala ne samo za dnevne looke, ampak tudi nočne/svečane. 

#NASVET 

Čudovito pride do izraza tudi, če senčko pomešamo še s kakšno drugo. Na primer; rjava senčka z bleščičkami na zunanjem delu očesa, v notranjem pa tale Zink about it. Lahko jo kombiniraš tudi s temnejšimi odtenki in jo naneseš samo na sredino veke za "big eyes-cut crease" effekt. Meni je čudovita v vseh pogledih in mislim, da ni zadnja, ki sem jo kupila iz te Melted Chrome kolekcije. Očarala me je pigmentacija senčk, sam nanos, ki je zelo enostaven in finish look, ki deluje prefinjeno. 

ENG

I'm in love with Melted Chrome Eyeshadows by Essence Cosmetics. These eye shadows are everything you could ask for as a make up lover. The pigmentation is AMAZING, they apply so easily and the finish look is even more pretty. I tested Zing about it, which is kinda rose-gold-silvery shade. I love to use it for daily looks and also for more glam looks. It looks amazing in either way. For sure that's not the last shade in my make up collection. What about you? Have you test it yet? If not - YOU MUST!

O senčkah sta pisali tudi slovenska blogerka Mateja (klik) in Ariadna Sinclair (klik)

Si jih že preizkusila?
Zaupaj mi v komentarju

Se beremo naslednjič, 









You May Also Like

0 comments