Swatches: Revolution Make Up Lipsticks

by - 06:25:00

Živjo lepotičke!

Ta objava bo za vse tiste nore navdušenke nad šminkami. Ker sem tudi sama med njimi, sem vam želela pokazati svojo zbirko šmink zmamke Revolution Make Up. V lasti jih imam že kar nekaj časa, kar boste lahko opazile tudi na fotografijah.
Šminka je zame ključnega pomena pri ličenju, saj predstavlja tisto piko na i in ličenje zaključi, ga naredi bolj vpadljivega in drznega. Veliko žensk prisega na nežnejše odtenke, smo pa tudi takšne, ki kdaj pa kdaj nosimo temnejše odtenke.




V zbirki šmink Revolution Make Up se najdejo izdelki za vsakogar. Na izbiro je veliko šmink, različnih odtenkov, vse od nude do živih in vse tja do najtemnejših, vampy odtenkov. 
Odlično, kajne?




V moji zbirki je 7 Revolution Make Up šmink iz različnih kategorij.
Super je, ker so šminke finančno dostopne vsem, saj so njihove cene res zelo nizke, kljub nizki ceni pa je tudi kvaliteta pri večini zadovoljiva.




Pa začnimo pri najsvetlejših odtenkih.


1 Makeup Revolution The One

The One je nude odtenek, nežno roza/kožne barve, je lepo mazljiv in prekriven, ne izsuši ustnic in je moj favorit med Revolution Make Up šminkami.

2 Makeup Revolution Bliss

Bliss odtenek je neon svetlo roza/oranžne barve, takoj ko ga nanesemo na ustnice poživi obraz. Ta odtenek bi uvrstila med poletne odtenke šmink.
Šminka je lepo mazljiva, kremna in prekrivna.




1 Makeup Revolution Scandalous-Depraved

Šminka je drznejšega vijoličastega odtenka, je lepo mazljiva, kremna in prekrivna. Prav tako mi je tudi ta odtenek zelo pri srcu in je moj drugi favorit iz znamke Revolution Make Up.

2 Makeup Revolution Unicorns Unite Lipstick Legend

Odtenek šminke je prelep, svetlr rjavo-sive barve, je prekriven in lepo mazljiv, šminko kot samo pri ličenju pa še na žalost nisem preizkusila, vendar komaj čakam, da ustvarim make up h kateremu bo popoln dodatek.







1 Makeup Revolution Vamp Collection 100 % Vamp

Odtenek je zelo Vampy, temen, srednje prekriven, vendar ni primeren za kakšno zabavo ali večerjo, ker njegova obstojnost ni najboljša, kljub nanosu primerja.

 2 Makeup Revolution Atomic Make Me Tonight

Še en Vampy odtenek, ki je temno rjave barve, šminka je srednje prekrivna, tudi pri tej me ne prepriča njena obstojnost.

3 Makeup Revolution Atomic Serpent D

Atomik zelen odtenek, ki je odličen za drzen make up look. Šminka je kremasta, prekrivna, glede obstojnosti pa ne vem, ker je (še) zaenkrat nisem nosila več ur.

Moram priznati, da ko nanesemo "Make me tonight" in "Serpent D", da sta si kar podobna, kaj se tiče odtenka. Vseeno je nekaj razlik, vsekakor pa sta oba zelo Vampy odtenka, edino škoda, da mogoče nista bolj mat in obstojna.







Z Revolution Make Up šminkami sem  zadovoljna, všeč mi je predvsem to, da je na voljo res veliko različnih odtenkov in, da ti ni treba za eno šminko odšteti več kot 5 evrov. Temnejše odtenke teh šmink res zelo malo uporabljam ali pa šminko kombiniram še z bolj mat obstojnim odtenkom, da ji povečam njeno obstojnost.

My favs :

The One
&
Scandalous-Depraved

Kateri odtenek pa je vam najljubši?
Katero šminko znamke Make Up Revolution uporabljaš najbolj pogosto?


P.s. Šminke znamke Revolution Make Up lahko najdeš v spletni trgovini ličila.si.






xoxo,
Neža











You May Also Like

0 comments